Eshte fitorregullator i cili influencon dukeshem ne permiresimin e mjafte procese biologjike te bimeve si lulezimin, lidhjen e frutave dhe shtimin e peshes se tyre , stimulimin e celjes se sythave vegjetative dhe rritjen e mases vegjetative.

  • Permbajtja : GA3 ( Acido Gibberellico ) 20%
  • Formulimi : Tableta
  • Karenca : 20 dite

Perdorimi

Keshilla per perdorim

Rekomandohet te perdoret ne kohe te mire dhe stable, ne periudhen e fresket te dites. Shirat pas trajtimit e ulin ndjeshem efektin e produktit.