EXIT SC 100 SC

EXIT 100 SC eshte insekticid me veprim te gjere dhe te shpejte (“nock dow”) ne formen e suspensionit te koncentruar per luftimin insekteve fluturuese ( mizave, mushkonjave dhe tenjave), insekteve zvarites (milingona, furtare) dhe grerezave. Perdoret ne brendesi te ambjenteve publike si banesa, spitale (me perjashtim te vendeve ku rine pacientet), fabrika, magazina, dyqane, hotele, restorante etj. Ne ambjente e jshteme perdoret ne zona te gjelberuara, taraca, garazhe,etj. Siperfaqet qe do te trajtohen keshillohet qe me pare te jene pastruar.

  • Lenda vepruese : Cypermetrine 100 gr/lit

Përdorimi

1 liter produkt tretet ne 200 liter uje, duke perdorur 5 litra solucion per 100-150 m2 siperfaqe.

1 liter produkt tretet ne 100 liter uje, duke perdorur 5 litra solucion per 100-150 m2 siperfaqe. Trajtimet perqendrohen ne vendet ku rine insektet dhe ne rruget e kalimit te tyre. Paisjet sperkatese perdoren me presion te ulet dhe behet kujdes qe te mos kemi kullim te solucionit nga siperfaqet vertikale. Nuk rekomandohet te perdoret me mjete ajrore.

EXIT DUST

EXIT DUST eshte insekticid me veprim te gjere dhe te shpejte (“nock dow”) i cili perdoret ne forme pluhuri. Rekomandohet per luftimin insekteve zvarites (milingona, furtare,cimka ,tartabiqe) dhe folete e grerezave. Perdoret ne brendesi te ambjenteve publike si banesa, spitale (me perjashtim te vendeve ku rine pacientet), fabrika, magazina, dyqane, hotele, restorante etj. Ne ambjente e jshteme perdoret ne zona te gjelberuara, taraca, garazhe,etj. Siperfaqet qe do te trajtohen keshillohet qe me pare te jene pastruar.

  • Lenda vepruese : Cypermetrine 2.5 gr/kg

Përdorimi

Pluhurosen vendet ku jetojne insektet si poshte paisjeve elektroshtepiake, lavamaneve, tapeteve, kolltukeve, mbrapa batiskopeve,etj. Perdoret 10 gr/m2.

Pluhurosen vendet ku banojne kafshet, trotuaret,garazhet, venet e grumbullimit te mbeturinave si dhe ne te gjitha vendet ku mund te jetojne dhe levizin insektet. Perdoret 10 gr/m2 . Mund te perdoret gjithashtu me sperkatje me doze 25-50 gr. te tretur ne 5 litra uje.

Pluhurosen reth vendeve ku hyjne milingonat. Trajtimi perseritet sipas nevojave. Mund te perdoret gjithashtu me sperkatje me doze 25-50 gr. te tretur ne 5 litra uje.

Perdoret duke pluhurosur folete ne mbremje pasi grerezat jane kthyer ne fole.

VICTOR GEL

Eshte nje formulim specifik i cili garanton efikasitet te larte në kontrollin e furtareve si Biattella germanica (furtarja verdhë), Blatta orietalis (furtaria e zeze) dhe Periplaneta americana (furtarja amerikane) në të gjitha fazat e zhvillimit. VICTOR GEL eshte nje karrem insekticid në formë xheli për përdorim profesional që lejon nje aplikim te lokalizuar dhe ideale për kontrollin e furtareve si Biattella germanica (furtarja verdhë), Blatta orietalis (furtaria e zeze) dhe Periplaneta americana (furtarja amerikane) në të gjitha fazat e zhvillimit.

  • Lenda vepruese : Imidacloprid : 2,15 % ; Lende me shije te hidhur : 0,001 %

Menyra e perdorimit

Perdoret i lokalizuar nepermjet aplikuesit në vende të frekuentuara nga furtaret, si vende të çara ne kuzhines, menteshe te dollapeve, rakorderite e ujrave sanitare, vendet ku pregatiten ushqimet nën dhe pas pajisjeve të tilla si larëse enësh, frigoriferë, ngrirës, furra, etj.

CYPESECT CAPS

CYPESECT CAPS® eshte insekticid me veprim te shpejte dhe te zgjatur, i formuluar sipas teknikes se MIKROENKAPSULIMIT. Kjo teknike konsiston ne mbylljen e insekti-cidit ne mikrokapsula polimere te cilat pezullojne ne nje formulim me baze ujore. Pas sperkatjes Mikrokapsulat clirojne gradualisht insekticidin duke garantuar nje veprim te zgjatur dhe maksimal i cili shkon deri ne 4 jave.

  • Lenda vepruese : Cypermetrine 10% ; PBO 10 %

Perdorimi

Kunder mizave, milingonave, furtareve me tretesire 1%; kunder mushkonjave, flebo-tomusit, etj. me 0.5%; Nje liter tretesire perdoret per 10-15 m² me pompe te zakoneshme me presion te ulet si dhe me pompa nebulizatore dhe atomizatore.

Mjediset e perdorimit

Perdoret ne vende publike (banesa, spitale, shkolla) si jashte ashtu edhe brenda tyre; ne vendeve komerciale (fabrika, magazina, dyqane, hotele, restorante etj).

ECOREX AQUAFLOW

ECOREX AQUAFLOW eshte insekticid me veprim kontaktit dhe ngrenie. Dallohet per kombinimin e efektit te shpejte (“knock down”) te Tetrametrines me ate te zgjatur te Deltametrines. Ka spekter te gjere veprimit ne luftimin e demtuesve te ndryshem brejtes dhe fluturues ne ambjentet publike dhe industri. Eshte formulim i gjenerates se fundit ne form suspensioni te koncentruar (SC) dhe emulsioni te koncentruar ujor (EW).

  • Lenda vepruese : Deltametrine 2.5 % Tetrametrine 4% PBO 10 %

Perdorimi

Kunder mizave, milingonave, furtareve , mushkonjave, flebo-tomusit, etj. me doze perdorimi 50 ml / 5 lit.uje duke trajtuar nje siperfaqe 100 m2. Perdoret me pompe te zakoneshme me presion te ulet si dhe me pompa nebulizatore dhe atomizatore. Mepompe nebulizatore perdoret 100ml/5 lit uje per tembuluar nje vellim 500 m3. Me mjete ULV perdoret 1 lit / 5 lit.uje per te mbuluar nje vellim 5000 m3

Mjediset e perdorimit

Perdoret ne vende publike (banesa, spitale, shkolla) si jashte ashtu edhe brenda tyre; ne vendeve komerciale (fabrika, magazina, dyqane, hotele, restorante etj).