Eshte nje produkt specifik me baze vajrash minerale i cili perdoret ne trajtimet dimerore per luftimin e fazave dimeruese te mjaft insekteve si breshkezat, kepushat, tripset, afidet, si dhe semundjeve kepurdhore si monilies, fleteperdredheses, hirit etj.

  • Permbajtja : 400 gr/liter vaj mineral ultra i rafinuar +100 g/lit polisulfure
  • Formulimi : Koncentrat i emulsionueshem
  • Karenca : Nuk aplikohet

Përdorimi

Per luftimin e formave dimerore te Kepushave Tetranikide dhe Eriofide, Cikadave, Breshkezave, Tripseve, Vezeve te lepidoptereve, Hirit, Monilies dhe Fleteperdredheses. Trajtimet kryhen gjate periudhes se qetesise vegjetative duke preferuar fazen e fryrjes se sythave. Doza e perdorimit 5 liter per 100 liter uje.

Per luftimin e formave dimerore te Kepushave Tetranikide dhe Eriofide, Cikadave, Breshkezave, Tripseve, Vezeve te tenjes, Hirit. Trajtimet jane me efikase kur kryhen gjate periudhes se fryrjes dhe pushezimit te sythave. Doza e perdorimit 5 liter per 100 liter uje.

Vërejtje për përdorimin

Perzihet me Bordolezin Dispers dhe insekticidet fosforganike. Nuk eshte helmues per bletet dhe zogjte. Ruhet ne vende te mbrojtura nga dielli e lageshtia dhe ne ambalazhin origjinal.