FITON LTD ZVICER

FITON LTD ZVICER dhe AGROHELP SHPK bien dakort per regjistrimin e FITON  CROP ne Shqiperi. FITON CROP eshte nje biostimulant i realizuar me rruge biologjike , me ekstraktime dhe fermentime te ndryshme duke rezultuar ne nje permbajtje pothuajse te njete me lengun qelizor bimor. I aprovuar per bujqesine biologjike.

Lexo më shumë

Marveshja me MILLER CHEMICAL &FERTILIZER USA

Firmoset  marveshja me MILLER CHEMICAL &FERTILIZER USA. AGROHELP SHPK do te jet distributori ekskluziv per Shqiperine. MILLER eshte nje kompani Globale ne fushen e ushqyesve gjethor me qender ne  PENSILVANI – SHTETET E BASHKUARA TE AMERKES. Produktet e MILLER i perkasin nje teknologjie unike globale te njohura me emrin “NUTRIENT EXPRESS® TECHNOLOGY”

Lexo më shumë

GHARDA CHEMICAL LTD

GHARDA CHEMICAL LTD depoziton dokumentacionin ne Ministrine e Bujqesise per regjistrimin e DIMBO 480 SL , duke nominuar AGRHELP SHPK si distributorin ekskluziv per Shqiperine. GHARD CHEMICAL LTD eshte anetare e “Task Force” per inkluzionin e DICAMBA ( l.a. e DIMBO) ne listen e produkteve te aprovuara per tu tregetuar ne Bashkimin Europian. DIMBO480 SL…

Lexo më shumë