USHQYES BIMOR ME PERBERJE ORGANOMINERALE DHE BIOSTIMULANTESH NATYRAL

NUTRIENT EXPRESS® eshte nje linje ushqyesish gjethor te formuluar posacerisht per te gjitha fazat e zhvillimit te bimeve bazuar ne nevojat qe kane ato gjate gjithe ciklit vegjetativ. NUTRIENT EXPRESS® krahas ushqimit te kompletuar dhe efikas nxit rezistencen natyrale ndaj streseve te shkaktuar prej paraziteve dhe faktoreve negativ klimatik dhe tokesor. NUTRIENT EXPRESS® eshte formulim qe i perket Linjes ”Express Technology” , nje linje Unike dhe Globale e MILLER CHEMICAL & FERTILIZER e cila garanton nje depozitim te larte te ushqyesve ne kutikulen gjethore, clirim te ngadalte te nutrienteve ne gjethe (“slow release”) dhe depertim te shpejte ne sitemin qarkullues te lendeve ushqyese. Krahas makro dhe mikroelementeve ne perberje te NUTRIENT EXPRESS® ndodhen Aminoacide te Lira, Kompleks MultiVitaminik si Vitamine A , Vitaminat B Complex Thiamine(B1) Nicotinamide (B3), Pyridoxine (B6), Riboflavine (B2), Vitamine E, Ascorbic acid(C), Betaine, etj. NUTRIENT EXPRESS® permban gjithashtu ekstrakt algash Ascophyllum nodosum (Kelp) dhe Karbohidrate Natyrale Bimore. Te gjithe perberesit jane sintetizuar ne nje sistem unik te quajtur “Transcuticular Delivery System”® i cili Garanton Absorbimin Total te Nutrienteve si nga gjethet ashtu edhe nga sistemi rrenjor.

Dozat dhe Menyrat e Perdorimit